Ontspanningsmassage & Klachtbehandeling

Verbinden en verzachten: "ont-moet" jezelf en kom uit die knoop

 In de huidige maatschappij wordt er steeds meer van ons gevraagd. Het tempo ligt vaak hoog en de daarbij komende verwachtingen zorgen geregeld voor spanningen, stress en onrust. Juist nu is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en ruimte te creëren voor "ont-spanning" en zo nodig "ont-knopen". Tijdens een ontspanningsmassage mag je alles loslaten, volledig “ont-moeten” en je verbinden met jezelf terwijl je heerlijk geniet van de ontspanning. Tijdens een klachtbehandeling wordt klachtgericht gewerkt met behulp van cupping massage, op een zachte maar diepe manier helpt deze massage jou "ont-knopen" en ontstaat er weer meer ruimte en veerkracht in het lichaam.

Persoonlijke aandacht

Elk mens is anders, elk lijf is anders, elke behoefte is anders. Elke massage wordt aangepast op jou, jou lijf en jou behoefte. Kom je voor de ontspanning of kom je omdat je klachten hebt? Of voor beide? Geef het aan en samen kijken wij wat op dit moment het beste bij je past

Tarieven ontspanningsmassage

 60 minuten / €55 

Tijdens deze 60 minuten durende massage worden de rug, de schouders, de armen, de benen en de voeten gemasseerd aan de achterzijde van het lichaam.

In plaats van de benen en de voeten, kan er ook gekozen worden voor een hoofd- of buikmassage.

 90 minuten / €70 

Tijdens deze 90 minuten durende massage word de rug, de schouders, de armen, de benen en de voeten gemasseerd aan de achterkant van het lichaam. De buik en de benen worden gemasseerd aan de voorzijde van het lichaam.

 Optioneel bij te boeken:

  • voetenbad dodenzeezout en handmassage / +15 minuten / +€7,50
  • hoofdmassage / +15 minuten / +€7,50
  • buikmassage / +15 minuten/ +€7,50 

Tarieven klachtbehandeling

 60 minuten / €55

Tijdens deze 60 minuten durende massage wordt de klachtbehandeling gecombineerd met een ontspanningsmassage. Er wordt met veel zorg aandacht gegeven aan de specifieke klacht en daarna mag je heerlijk weg zakken en genieten van de ruimte en ontspanning die er in jou lijf ontstaat. Cupping massage is onderdeel van de klachtbehandeling.

 Optioneel bij te boeken:

  • voetenbad en handmassage / +15 minuten / +€7,50
  • hoofdmassage / +15 minuten / +€7,50
  • buikmassage / +15 minuten/ +€7,50 


Bovenstaande opties worden gegeven vanuit ontspanning en kunnen aan de klachtbehandeling worden toegevoegd

Ontspanningsmassage of klachtbehandeling boeken

Vul het online contactformulier in of neem contact op via telefoon, WhatsApp of E-mail

Massageolie

In de praktijk worden massageoliën van het merk Volatile gebruikt.  Dit zijn 100% natuurlijke oliën met in bepaalde varianten toegevoegde etherische oliën. Voor elke soort massage is er een andere olie, waarbij de verhouding van de etherische oliën is aangepast aan de betreffende doelgroep. Bij een allergie voor amandel of indien je een geurloze massageolie wenst, wordt de rijstkiemolie gebruikt. Indien je een voorkeur hebt voor één van de oliën of als je een allergie hebt voor amandel (of één van de andere bestanddelen, zie hieronder), geef dit dan aan voor de massage.

  • Volatile Massageolie “Ontspanning”, ontspant lichaam en geest

Samenstelling: geranium, lavendel, benzoë, ceder en bergamot in een basis van 10% jojoba en 90% amandelolie


  • Volatile Massageolie “Overgave”, een zinnenprikkelende massageolie


Samenstelling: geranium, citroen, benzoë, sandelhout, palmarosa, wierook en patchouli in een basis van 10% jojoba en 90% amandelolie

  • Volatile Massageolie “Rijstkiem”, neutrale olie voor de droge gevoelige huid. Geschikt als alternatief bij een amandelallergie

Samenstelling: 100% pure rijstkiemolie 

In verbinding met jezelf